Hoe te kopen | Antwoorden op vragen
afdruk afdruk       De procedure van het kopen van onroerend goed in Spanje

Verblijfsvergunning in Spanje, een goudvisum - Spaanse verblijfsvergunning verkrijgen

verblijf in Spanje Type D-visum - het verkrijgen van een verblijfsvergunningSpanje trekt veel buitenlanders voor zijn attracties, cultuur, tradities, gastronomie en vele anderen. Burgers van andere landen op zoek naar een verblijfsvergunning in het land te verkrijgen. Onder hen zijn de Russische burgers.
Met succes het verkrijgen van een verblijfsvergunning in Spanje is afhankelijk van twee factoren:
• de naleving van de wetten van Spanje;
• het bezit van fondsen die genoeg is voor het normale leven zal zijn.
De aanwezigheid van buitenlandse burgers het recht op eigendom van goederen geeft hen het recht om tijdelijk verblijf in Spanje. Indien Russische burgers willen een permanente verblijfsvergunning te krijgen, dan hebben ze de mogelijkheid om, afhankelijk van de beschikbaarheid van een woning in Spanje en bevestiging betekent voor het bestaan. Het heet een tijdelijke verblijfsvergunning in Spanje of een visum D.

✔ Om Hier krijg je een verblijfsvergunning (verblijf) in Spanje zonder het recht op arbeid, met de juiste extensie, moet je laten zien in uw account in een Spaanse bank bedragen 26 000 € 1-e persoon. Op elke volgende familielid + 6 500 euro. Bijvoorbeeld, een familie van 4 mensen om een ​​verblijfsvergunning (vergunning) te verkrijgen, moet u de rekening 45 500 euro tonen.

De eerste keer dat de D-visum (tijdelijke verblijfsvergunning in Spanje zonder het recht op arbeid) afgegeven voor het jaar 1, 2 volgende keer in het jaar.

Of u kunt een bedrijf te openen in Spanje, het nemen van de baan ten minste 2-x Spanjaarden. Op grond van de woning kan ontvangen.

Ook Verblijfsvergunning in Spanje voor vreemdelingen kunnen zijn krijgen bij het kopen van een woning ter waarde van meer dan 500 000 euro. Bovendien kan het zijn verschillende objecten, waaronder de aarde. Wie kocht het pand in 500 duizend euro voor de wet - hebben ook het recht op een verblijfsvergunning - zogenaamde "Golden visa"

Verblijf in Spanje is verdeeld in ondersoorten:
• zonder het recht op arbeid;
• het recht op arbeid;
• met het recht om te werken als ondernemer;
• op basis van gezinshereniging.

     Dure luxe woningen in Spanje aan de kust van de zee boven de kostprijs van 500 duizend euro bij aankoop waarvan wij u zullen helpen Krijg een goudvisum in Spanje!

Toch zijn er op lange termijn verblijfsvergunning in Spanje. Het geeft burgers het recht om te leven en te werken voor huur, aan een ondernemer in Spanje de eeuwigheid zijn. Een dergelijke vergunning kan worden verleend aan vreemdelingen die legaal minstens 5 jaar hebben gewoond in het land. Een nieuwe kaart wordt afgegeven voor een buitenlander 5 jaar, waarna je nodig hebt om het elke 5 jaar te actualiseren.
Het is mogelijk om een ​​verblijfsvergunning door huwelijk te verkrijgen aan een inwoner van Spanje. Deze methode is een van de gemakkelijkste.
Het verkrijgen van een verblijfsvergunning in Spanje, zelfs als je mijn bedrijf niet kan registreren. Maar tegelijkertijd moet de eigenaar van de status van een particuliere ondernemer en een contract voor één jaar.
Als u zich richten tot het wel heel erg gewenst het recht op een permanente verblijfsvergunning, moet je om te gaan door alle formaliteiten voor dit doel. Wees geduldig, omdat het proces van het krijgen van dit recht, niet snel, maar na verloop van tijd zul je in staat zijn om het bereiken van de gewenste te zijn, was vrij in Spanje te wonen en te werken!


   
Delen!

  • Кирилл

    Do Niet vragen, in 2016, het bedrag van de aankoop van onroerend goed aan het verkrijgen van een verblijfsvergunning is still 500 000 Euro? Niet minder?

    • http://espana-live.com/ Onroerend goed in Spanje - Margarita en Aleksey

      Goede dag! Gegevens naar het artikel 2016 jaar relevante.

  • Anna

    Voor het eerst kreeg een visum D voor een jaar, hoeveel dagen per jaar is het mogelijk in Spanje om te wonen?
    En als ik het goed begrijp, dat het bestaan ​​van de rekening 26.000 euro per persoon nodig is, zelfs als u een huis in Spanje?

    • http://espana-live.com/ Onroerend goed in Spanje - Margarita en Aleksey

      Goede dag! D-visum geeft recht op verblijf in het land voor meer dan 90 dagen, maar niet meer dan 365 dagen. Het geld op de rekening zal nog moeten hebben.




   www.Espana-Live.com - Onroerend goed in Spanje door de zee

     onze contacten
E-mail: info@espana-live.com
Skype: espanalive
Telefoon makelaar in Spanje: (+ 34) 684 019 876 - Margarita.
Videoclips over onroerend goed in Spanje Youtube video kanaal
    
toe te voegen aan Yandex

Nieuwe video op ons YouTube-video-kanaal


Bekijk de video-kanaal op YouTube >>

0.97MB / 0.00114 sec

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!